TERÀPIA DE PARELLA

A Psiquecugat us oferim el servei de teràpia de parella, amb psicòlogues especialitzades que us ajudaran a millorar la vostra relació de parella.

La parella hauria de ser una àrea de la nostra vida que ens aportés felicitat, tranquil.litat i benestar.

Hi han diferentes motius que poden dificultar l’estabilitat de la parella, com les rutines, les discussions, els gelos, les infidelitats, problemes familiars, discordança en la criança dels fills…

Aquestes són situacions habituals que poden acabar debilitant la relació i ens poden provocar malestar i frustració i que d’aquesta forma no poguem gaudir d’una relació sana i satisfactòria.

A teràpia de parella, crearem un espai on els dos membres de la parella us pugueu expressar lliurement i aprofundirem en aquelles dinàmiques que estan inteerferint en la parella, sempre des de un entorn de seguretat i confiança.

L’objectiu serà buscar noves maneres de relacionar-se, tenint en compte les característiques i necessitats de cadascún dels membres.

Com treballem a teràpia de parella
  • Les sessions es realitzaran normalment amb els dos membres de la parella. En algun moment podem recomenar sessions individuals per a poder treballar algun aspecte personal que estigui influïnt en la relació.
  • Les tres primeres sessions es realitzaran setmanalment i es farà una avaluació del problema de parella i de la història familiar.
  • A partir d’aquí es marcaran sessions d’intervenció terapèutica quinzenals on us guiarem i us donarem eïnes per millorar la vostra relació. Treballarem la comunicació, l’assertivitat i l’empatia, l’expressió de sentiments i necessitats.

CONTACTE

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles
hola@psiquecugat.com

935 891 437 | 672 794 607Contacte

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles
hola@psiquecugat.com
935 891 437 | 672 794 607