Psicòleg per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat

T’ACOMPANYEM EN EL TEU CAMÍ

Coneix el nostre psicòleg per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat

Estàs a les millors mans
Podríem definir l’estrès com un estat de preocupació ocasionat per una situació difícil o que no sabem gestionar. En general, totes les persones tenim un cert grau d’estrès, ja que antigament aquest servia per mantenir-nos alerta davant de les amenaçades, però a l’època actual els nivells d’estrès s’han disparat i ara ho patim per diverses raons.

A Psique Cugat, sabem que l’estrès pot afectar la teva qualitat de vida i benestar, per això el nostre psicòleg per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat ofereix tractaments especialitzats per ajudar-te a combatre l’estrès de manera efectiva. Treballarem amb tu per identificar les causes del teu estrès i poder desenvolupar estratègies personalitzades que et permetin afrontar-ho amb confiança i tranquil·litat.

Contacta’ns avui per reservar una consulta i comença a recuperar el benestar amb l’ajuda dels nostres experts en la gestió de l’estrès.

La nostra teràpia per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat

Ens adaptem a tu

El nostre enfocament en teràpia està dissenyat perquè puguis sentir un benefici a llarg plaç, que millori la teva salut mental i emocional.

A Psique Cugat posem a la vostra disposició la millor teràpia per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat, que s’adapta a les vostres necessitats. Comptem amb diverses teràpies dissenyades per ajudar-te:

  • Teràpia cognitiu-conductual
  • Teràpia de mindfulness
  • Teràpia d’acceptació i compromís
  • Teràpia de relaxació i respiració
  • Psicoteràpia individual.

Cadascuna d’aquestes teràpies es centra en diferents aspectes de la gestió de l’estrès, i els nostres professionals seguiran amb tu la que s’adapti millor al teu cas i la més efectiva per a tu, arribant fins i tot a combinar-ne diverses si fos necessari.

Deixa enrere l’estrès i comença una vida més saludable i feliç, acompanyat del nostre psicòleg per a la gestió de l’estrès a Sant Cugat. Reserva la teva cita a Psique Cugat i comença el teu camí cap a una vida sense estrès!

CONTACTE

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles

935 891 437 | 672 794 607Contacte

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles
935 891 437 | 672 794 607