PSICÒLEG PER LA DEPRESSIÓ A SANT CUGAT

T’ACOMPANYEM EN EL TEU CAMÍ

LA NOSTRA FEINA COM A PSICÒLEG PER A LA DEPRESSIÓ A SANT CUGAT

Professionals a la teva mida.

A Psiquecugat, entenem com pot ser de difícil i debilitant viure amb depressió. La depressió no és només sentir-se trist ocasionalment; és una malaltia mental greu que afecta profundament la vida diària i les relacions. Però hi ha esperança.

Al nostre centre, oferim un espai segur i acollidor on pots rebre el recolzament i l’atenció que necessites per recuperar el teu benestar mental i emocional.

El nostre compromís amb tu no acaba després de la sessió. El nostre objectiu és donar-te suport continu en el teu viatge cap a la recuperació. Per aconseguir-ho, realitzarem un seguiment regular per avaluar el teu progrés i ajustar el nostre enfoc segons sigui necessari. A més, et donarem eines i estratègies per ajudar-te a mantenir la teva salut mental a llarg termini per prevenir recaigudes.

POTS COMPTAR AMB EL NOSTRE PSICÒLEG PER A LA DEPRESSIÓ A SANT CUGAT

Coneix la nostra manera de treballar
A la nostra pràctica, treballem des de un enfoc integral per al tractament amb el nostre psicòleg per a la depressió a Sant Cugat. Pensem que és important l’abordatge tant dels símptomes immediats de la depressió com les causes que poden estar contribuint al teu malestar. Treballarem junts per entendre els teus pensaments, emocions i comportaments, i desenvolupar estratègies efectives per poder superar la depressió.

Cada persona experimenta la depressió de manera única, per la qual cosa personalitzarem el nostre enfoc terapèutic per tal de satisfer les teves necessitats individuals. Utilitzarem diferents enfocs d’evidència científica, com poden ser la teràpia cognitiu-conductual (TCC), la teràpia interpersonal (TIP), la teràpia d’acceptació i compromís (ACT) i la teràpia centrada en la compassió, entre d’altres.

El nostre objectiu és proporcionar-te les eines i habilitats necessàries per poder controlar els símptomes de depressió i recuperar el sentit de benestar i vitalitat a la teva vida.

 

CONTACTE

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles

935 891 437 | 672 794 607Contacte

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles
935 891 437 | 672 794 607