TERÀPIA DE PARELLA

 Un mètode per tenir cura de la vostre relació.

La parella hauria de ser una àrea de la nostra vida que ens aportés felicitat, tranquil·litat i benestar. Però en moltes ocasions, poden existir diferents motius que poden dificultar la relació de parella, com les rutines, les discussions, la gelosia, les infidelitats, problemes familiars, discordança en la criança dels fills…

Aquestes són situacions habituals que poden acabar debilitant la relació i ens poden provocar malestar i frustració i  això comportarà que no puguem gaudir d’una relació sana i satisfactòria.

A Psiquecugat oferim el servei de  teràpia de parella a Sant Cugat, amb psicòlogues especialitzades que us ajudaran a millorar la vostre relació de parella. A cada sessió que tinguem amb vosaltres, crearem un espai on les dues parts de la parella us pugueu expressar lliurement i tractarem d’aprofundir en aquelles dinàmiques que estan interferint en la parella, sempre des de un entorn de seguretat i confiança.

L’objectiu d’aquesta teràpia serà buscar noves maneres de relacionar-se, tenint en compte les característiques i necessitats de cada membre de la parella i trobant solucions que compartiu per d’aquesta forma poder arribar a acords amb els que els dos pogueu gaudir.

Com treballem a teràpia de parella

Les sessions de teràpia de parella a Sant Cugat es realitzen de forma habitual amb els dos membres de la parella. Tot i que, en algun moment podem recomanar sessions individuals, per a poder treballar algun aspecte personal que estigui influint en la relació.

Les tres primeres sessions es realitzaran setmanalment  en la majoria dels casos i es farà una avaluació del problema de parella i de la història familiar.

A partir d’aquestes sessions inicials, es marcaran sessions d’intervenció terapèutica quinzenals, on us guiarem i us donarem eines per millorar la vostra relació.

Treballarem la comunicació, l’assertivitat,  l’empatia, l’expressió de sentiments i necessitats, entre d’altres coses.

CONTACTE

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles

935 891 437 | 672 794 607Contacte

Contacta amb nosaltres quan estiguis preparat
Plana de l’Hospital 15,
08172 Sant Cugat del Valles
935 891 437 | 672 794 607